Vill du vara med och bidra till Syntax?

Nu har ansökan för platser inom marknadsförings- och event utskotten öppnats! Vill du som student delta i dessa utskott så är det bara att fylla i ansökan nedan!

 

Men du kanske undrar vad som kommer göras inom dessa utskott?

Marknadsföringutskottet

Vi söker någon som vill vara med och bidrag till att marknadsföra Syntax.

Har du erfarenhet av att skissa ihop logotyper, affischer och annat grafiskt innehåll så är det dig vi letar efter! Din främsta uppgift är att ordna snygga och moderna grafiker som lockar ögat och uppmärksammar reklam för Syntax och evenemang Syntax anordnar.

Vi söker även någon som är intresserad att skapa inlägg på hemsidan. Ingen kunskap krävs, endast kreativitet och sug på att uttrycka det!

Som en del av utskottet förväntas du även i andrahand att hjälpa till med andra marknadsföringsuppgifter i mån av tid.

Eventutskottet

Vi söker någon som vill vara med och planera event för Syntax!

Som medlem i eventutskottet kommer du vara med i utvecklingen, planeringen och genomförandet av de evenemang som Syntax anordnar för andra studenter under året. Samarbete med företag genom TekNats näringslivsutskott kan också förekomma.

Exempel på evenemang som Syntax vill anordna är spelturnering online, Robot Wars med microcontroller-styrda robotar. Ifall det låter lockande för dig, eller om du har andra idéer på evenemang som du vill genomföra med Syntax så sök nu!

Fyll i ansökan här!

 

    Fullständigt Namn:

    E-post Adress:

    Vilket utskott söker du?

    Genom att skicka in ansökan tillåter jag Syntax att behandla mina personuppgifter enligt GDPR